WERKVOORBEREIDER

Wil jij graag meegroeien met een succesvol bedrijf waar architectuur en bouwen samen komen? Dan kun je deze kans als werkvoorbereider bij COARE niet laten lopen!

COARE is een ontwerp en realisatie bureau op het gebied van Architectuur en Bouw. We realiseren projecten over heel Nederland voor het bedrijfsleven, zorg en onderwijs. COARE creëert uitnodigende en inspirerende (werk-/leef) omgevingen die de gebruiker motiveert, enthousiasmeert, en de communicatie, sfeer, samenwerking en samenleving verbeterd.

Door onze unieke werkwijze zijn we geen standaard bouwbedrijf. We onderscheiden ons door onze transparantie naar klanten toe. Deze hebben veel inspraak in proces en daarnaast gebeurt de realisatie door COARE op basis van een gegarandeerde planning en budget.

Een werkdag bij COARE als werkvoorbereider:

Bij COARE is er een grote diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers. Projecten variëren sterk van grootte; opdrachten lopen uiteen van €20.000 tot €5 miljoen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde maar hij kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

In de ochtend heb je overleg met de realisatie manager om de meest actuele lopende zaken te bespreken van de diverse projecten. Er is een voorlopig ontwerp voor een nieuw kantoorpand gemaakt en samen met jouw collega van de afdeling architectuur spar je over praktijkgerichte oplossingen, aansluitdetails en de uitvoeringsduur van dit project. Jouw bouwkundig inzicht wordt zeer gewaardeerd waardoor je indirect invloed hebt op het ontwerp. Je controleert de technische tekeningen en kostenramingen die vanuit de ontwerpstudio worden opgesteld.

Na de lunch maak je samen met de realisatiemanager een plan van aanpak voor de aanbesteding. Je zorgt ervoor dat de ontwerptekeningen over voldoende kwaliteit beschikken om offertes op te vragen bij diverse leveranciers en onderaannemers. Naast het opstellen van verkoop- en inkoopopdrachten ben je tevens verantwoordelijk voor het opzetten en bijhouden van de projectadministratie. Het begeleiden van het inkooptraject is een belangrijk onderdeel van je werk. Zodra het werk is ingekocht zit jouw taak er op, de bouwmanager neemt het vanaf nu over maar je blijft het project natuurlijk wel volgen.

Wat wordt je geboden?

 • Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie met een unieke transparante werkwijze.

 • Samen met een jong en ondernemend team realiseer je bijzondere projecten voor aansprekende organisaties.

 • Veel ruimte voor eigen inbreng waarbij jij kan meedenken met de creatievelingen (architecten) en invloed hebt op het ontwerp.

 • Goed salaris afhankelijk van je capaciteiten en ervaring (€3000 – €3750).

 • Inspirerende werklocatie in Amsterdam-Noord.

 • De mogelijkheid om mee te groeien met COARE en het voortouw te nemen op jouw afdeling.

Wat breng je mee als Werkvoorbereider (medior/senior)?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding richting Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider.

 • Je bent ondernemend en resultaatgericht. Het behalen van deadlines en je efficiency in de projectplanning zijn daar voorbeelden van.

 • Je beschikt over inzicht in financiële aspecten van de bouw.

 • Je bent in staat het meer- en minderwerk van een project te kunnen inschatten en begroten.

 • Je bent organisatorisch sterk en creatief in het bedenken van oplossingen.

Waar ga je werken?

“COARE: COncept, Architectuur en REalisatie”

COARE fungeert als specialistische schakel tussen bouw en architectuur, waarbij een vastomlijnd concept ligt ten grondslag aan de werkwijze van COARE Architectuur en Realisatie. We bouwen wat we ontwerpen; met daarbij consequent een sterk accent op de speerpunten innovatie, passie en visie. Er wordt gewerkt met een resultaatsverplichte aanpak, waarbij COARE de opleverdatum en het bouwbudget garandeert.

Geen projectmanagers met dikke rapporten en lange vergaderingen, maar proactieve mensen die op de bouw het verschil maken. De COARE-formule wordt door een groeiend aantal Nederlandse bedrijven en organisaties gewaardeerd waaronder Shell, Ziggo, Martinair, Logica, Dell, Graydon, Rabobank, Alliander en FNV.


Klik hier voor een bezoek aan het Youtube kanaal van COARE

Interesse?

Steamz ondersteunt COARE bij de werving & selectie procedure, een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij COARE. Sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via onze website. Heb je nog vragen over COARE en/of de vacature? Neem dan contact op met Gabie van Heuven via gabie@steamz.nl of 06-42254862.