Rabobank

Geldermalsen

 

Rabobank Geldermalsen schakelde COARE Architectuur in voor de revitalisatie van hun filiaal. Rabobank wil meer efficiency in hun huisvesting. Optimaal vierkante metergebruik is hierbij cruciaal. Tegelijkertijd wil Rabobank meegaan met de veranderende dienstverlening en wensen van de klant. De huisvesting speelt ook daarin een rol. Die moet gastvrijer en flexibeler zijn. 

 

In het ontwerp heeft COARE Architectuur een centrale ruimte bedacht die dienst doet als werkcafé. Deze ruimte is voor zowel klanten als de medewerkers zelf te gebruiken. Er is koffie, en de verschillende sta-, zit-, en loungeplekken kunnen worden gebruikt om de klant te woord te staan, of om even te werken. De meer privacy biedende werkplekken en bespreekruimtes worden door het ontwerp duidelijk gescheiden van het werkcafé, maar zijn wel toegankelijk. 

 

Ook voor Rabobank is duurzaamheid belangrijk. Er is gewerkt naar een energieneutrale omgeving en er is veel gebruik gemaakt van hergebruik van materialen. Dat heeft geresulteerd in enkele creatieve oplossingen. Zo werden oude kluisdeurtjes hergebruikt als wandaankleding. Enkele van de meubels en decoratieve elementen zijn in samenwerking met Werkzaak Rivierenland gemaakt van duurzame materialen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De realisatie had nog enige voeten in de aarde. De bank bleef gedurende de werkzaamheden gewoon open. Er moesten tijdelijke oplossingen worden bedacht om klanten te kunnen blijven ontvangen en helpen. Ook de pinautomaten moesten gebruikt kunnen worden en bovendien kunnen worden gevuld. COARE heeft ook hier de oplossingen voor bedacht en geleverd. 

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2018 by Sarah Meijer | Beeld: Rap Fotografie | Tekst: PVPR