DSC_0175 kopie.jpg
DSC_0113 kopie.jpg

Merlin 

Breukelen

Langs de A2 bij Breukelen vind je het nieuwe strakke pand van Merlin. De mensen die hier werken houden zich bezig met het ontwerpen, distribueren en onderhouden van geldtesters. In samenwerking met het fijne team van Mies Architectuur is er een prachtig eindresultaat ontstaan.

 

Er moest een warm en chique interieur komen. De mensen van Merlin wilden graag een beetje luxe in het kantoor brengen. De stoffen en materialen die zijn gebruikt, geven dan ook een ‘hotel gevoel’. Door het gebruik van aardetinten in combinatie met diep donkergroen is er een hele prettige ambiance ontstaan. Wanneer je plaatsneemt in de kantine zit je onder glazen lampen met een warme tint en op de prettige stoffen en lederen stoelen is het heerlijk lunchen. Wat ook direct opvalt is dat er ontzettend veel licht naar binnen valt, waardoor je een gaaf uitzicht hebt over de voorbij razende auto’s. Zwaaien naar een bekende zal alleen niet gaan, omdat we gebruik hebben gemaakt van speciaal glas. Zo kunnen we de temperatuur binnen optimaal reguleren.

 

Het mooie aan dit project was dat we niet alleen het interieur hebben ontworpen, maar ook de uiteindelijke uitvoerder waren (COARE Realisatie). Dit maakte dat er korte lijntjes waren en dat zaken intern snel geregeld waren. In een halfjaar tijd hebben we het project dan ook kunnen opleveren.

 

Het eindresultaat is volgens interieurontwerper Joost de Man (COARE Architectuur) dan ook prachtig geworden. ‘’Ik ben erg trots op dit verrassende en unieke kantoor dat niet als een kantoor voelt. Dit maakte het project dan ook extra uitdagend voor mij.’’ Daarnaast zijn ook nog eens alle faciliteiten aanwezig in het pand. Zo kun je er fitnessen en – wel zo fris voor je collega’s natuurlijk - na afloop douchen. Wij wensen de mensen van Merlin veel werkplezier in hun nieuwe omgeving!

DSC_0118-2 kopie.jpg
DSC_0161 kopie.jpg
DSC_0079 kopie.jpg
DSC_0144 kopie.jpg
IMG_1019-2 kopie.jpg