Zoeken

'Secretaresse van het jaar'

Bijgewerkt op: 14 nov. 2018

Al sinds 1985 wordt er jaarlijks een Secretaresse van het Jaar gekozen. Deze verkiezing hangt samen met de Secretaressedag. Dè dag om je secretaresse in het zonnetje te zetten.

De laatste jaren wordt deze verkiezing georganiseerd door Manpower/Experis. Het thema van dit jaar is Run Better Run Different. Daarom zal de verkiezing dit jaar plaatsvinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam.


Wat de Secretaresse van het Jaar verkiezing dit jaar voor Coare zo speciaal maakt is dat onze eigen Chantal Voogel is genomineerd. Op vrijdag 1 april werd zij op de hoogte gesteld van haar nominatie. “Allereerst dacht ik dat het een 1 april grap was”, aldus Chantal, “maar gelukkig bleek het niet zo en sloegen al snel de zenuwen toe”. Als onderdeel van haar nominatie moest zij een presentatie geven over haarzelf en haar werk afgelopen 6 april in Utrecht. Samen met 5 andere genomineerden kreeg zij de kans om te laten zien waarom nou juist zij de titel Secretaresse van het Jaar verdient.


“Presentaties maken, beurskits voorbereiden, normaal gesproken draai ik mijn hand daar niet voor om, maar als het over jezelf gaat is het toch wel even andere koek”. Gestoken in een grijs pak MET sportschoenen en gewapend met haar gulle lach, een sportieve presentatie en een fantastisch filmpje heeft zij haar plek bij de laatste 3 genomineerden veiliggesteld.


Op donderdag 21 april zal zij nogmaals een presentatie houden waarna een vakjury tot het finale oordeel komt. Niet alleen het oordeel van de vakjury is doorslaggevend, ook de publieksstemmen zijn van groot belang. Via onderstaande link kunt u uw stem uitbrengen.


https://www.manpower.nl/30893326/Chantal-Voogel.html