Graydon

Amsterdam

 

Voor kredietinformatieverlener Graydon heeft COARE Realisatie twee projecten mogen uitvoeren. Het begon met de grootscheepse vernieuwing van twee verdiepingen van het Belgische kantoor van Graydon in Antwerpen. Na een succesvolle samenwerking werd COARE Realisatie ook ingeschakeld voor de grondige verbouwing van het Amsterdamse kantoor van Graydon. 

 

In beide gevallen tekende het Amsterdamse bureau Feld. voor het ontwerp. Hierin speelden licht, openheid, kleur en verbinding de hoofdrol. De bestaande, vaak wat gedateerde kantoorruimtes werden verbouwde tot open ruimtes. Deze zijn slechts hier en daar gescheiden door, vaak glazen, wanden. Voor de inrichting werd het bestaande meubilair zo veel mogelijk hergebruikt en aangevuld met nieuwe elementen.

 

Tijdens de verbouwing bleven beide kantoren operationeel en overlast op de werkvloer werd tot een minimum beperkt. In beide gevallen is er binnen budget en op tijd geleverd. Dit was mede dankzij de prettige samenwerking met de klant, vaste projectpartners en toeleveranciers.