Graydon 2.jpg
Graydon.jpg
IMG-20170314-WA0002.jpg

Graydon

Amsterdam

 

Voor kredietinformatieverlener Graydon heeft COARE Realisatie twee projecten mogen uitvoeren. Het begon met de grootscheepse vernieuwing van twee verdiepingen van het Belgische kantoor van Graydon in Antwerpen. Na een succesvolle samenwerking werd COARE Realisatie ook ingeschakeld voor de grondige verbouwing van het Amsterdamse kantoor van Graydon. 

 

In beide gevallen tekende het Amsterdamse bureau Feld voor het ontwerp. Hierin speelden licht, openheid, kleur en verbinding de hoofdrol. De bestaande, vaak wat gedateerde kantoorruimtes werden verbouwd tot open ruimtes. Deze zijn slechts op een paar plekken gescheiden door, vaak glazen, wanden. Voor de inrichting werd het bestaande meubilair zoveel mogelijk hergebruikt en aangevuld met nieuwe elementen.

 

Tijdens de verbouwing bleven beide kantoren operationeel en werd overlast op de werkvloer tot een minimum beperkt. In beide gevallen zijn we binnen het budget gebleven en hebben we op tijd opgeleverd. Dit was mede dankzij de prettige samenwerking met de klant, de vaste projectpartners en de toeleveranciers.

IMG-20170314-WA0005.jpg