INKOPER REALISATIE (32-40 UUR)

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als inkoper binnen een bouw(gerelateerde) omgeving? Ben je op zoek naar een zelfstandige functie met afwisselende inkoopprojecten? Ga je graag met leveranciers om tafel voor de beste deals? COARE in Amsterdam is op zoek naar een inkoper die het inkoopproces van begin tot eind in goede banen leidt.

Jij gaat werken bij een succesvolle, innovatieve en dynamische organisatie. COARE is een ontwerp- en realisatie bureau op het gebied van interieurarchitectuur en bouw/afbouw. Ze realiseren projecten van begin tot eind voor het bedrijfsleven, zorg en onderwijs. Projecten variëren sterk van grootte; opdrachten lopen uiteen van €20.000 tot €10 miljoen. 

Door hun unieke werkwijze is COARE geen standaard bouwbedrijf. Ze onderscheiden zich door duurzame en innovatieve aanpak en door écht transparant te zijn naar hun klanten toe. Zo vraag je als Inkoper offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers die 1-op-1 worden gedeeld met de opdrachtgever. 

Wat is je uitdaging?

Als inkoper bij COARE ben jij zowel strategisch, tactisch als operationeel verantwoordelijk. Je realiseert een efficiënte, kostenbewuste en duurzame inkoop van diensten. Denk hierbij aan: binnenwanden, schilderwerk, vloerbedekking, maar ook: grondwerk, funderingspalen, gevel- en dakbedekking. 

Met jouw kennis en ervaring weet jij structuur aan te brengen in het gehele proces van inkoop, ben je een goede gesprekspartner voor leveranciers en weet je de kwaliteit van de geleverde diensten in kaart te brengen. Je werkt nauw samen met je collega’s van werkvoorbereiding en de realisatiemanagers (projectleiders). 

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:

 • bijdragen aan de professionalisering van het inkoopbeleid en tegelijkertijd verantwoordelijk voor een goed verloop van dagelijkse inkoopprocessen;

 • onderhouden van contacten met verschillende onderaannemers en leveranciers voor de inkoop van de diensten;

 • controleren en beheren van prijs, kwaliteit, levertijd en alle andere condities;

 • aanvragen van offertes;

 • inkopen in samenwerking met de realisatiemanager en werkvoorbereider;

 • onderhandelen voor het beste inkoopresultaat en het inhoudelijk afsluiten van contracten;

 • borgen en beoordelen van geleverde kwaliteit van leveranciers.

Wat neem je mee?

Je bent sterk in het houden van overzicht, het uitwerken van doelen en het behouden van de hoge kwaliteit. Je hebt ervaren een goede gesprekspartner te zijn voor leveranciers, door analytisch en sociaalvaardig te zijn. Je hebt een ondernemende houding waardoor je taken zelfstandig oppakt en inventief bent in je werk. Je draagt graag een brede eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard ben je commercieel!

Daarnaast: 

 • Een afgeronde mbo / hbo opleiding;

 • Minimaal 5 jaar ervaring als inkoper, bij voorkeur binnen een bouw(gerelateerde) omgeving;

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week;

 • Woonachtig in de regio Amsterdam.

Wat biedt COARE jou?

 • Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie met een unieke transparante werkwijze.

 • Samen met een jong en ondernemend team van 35 collega’s realiseer je bijzondere projecten voor aansprekende organisaties. 

 • De kans om bij te dragen aan de verdere professionalisering van inkoop binnen COARE en mede verantwoordelijk te zijn voor het succes.

 • Veel ruimte voor eigen inbreng: het betreft een nieuwe functie waardoor je vrijheid en zelfstandigheid krijgt in uitvoering van je werk. 

 • Doorgroeimogelijkheden naar de rol van ‘Procurement Manager'.

 • Uitstekend salaris, afhankelijk van je capaciteiten en ervaring (€3.700–€4.200).

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

 • 25 vakantiedagen. Telefoon/laptop/iPad beschikbaar.

 • Inspirerende werklocatie in Amsterdam-Noord.

Waar ga je werken?

'COARE: CO-creërende, ARchitectuur en REalisatie'

COARE fungeert als specialistische schakel tussen bouw en architectuur, waarbij een vastomlijnd concept ligt ten grondslag aan de werkwijze van COARE Architectuur en Realisatie. Ze bouwen wat ze ontwerpen; met daarbij consequent een sterk accent op de speerpunten innovatie, passie en visie. Er wordt gewerkt met een resultaatsverplichte aanpak, waarbij COARE de opleverdatum en het bouwbudget garandeert.

Geen projectmanagers met dikke rapporten en lange vergaderingen, maar pro-actieve mensen die op de bouw het verschil maken. De COARE-formule wordt door een groeiend aantal Nederlandse bedrijven en organisaties gewaardeerd waaronder Shell, Ziggo, NS, KLM, Dell, Graydon, Rabobank, Alliander en FNV.

Actueel: in opdracht van de Nederlandse Spoorwegen renoveert COARE Realisatie in samenwerking met Strukton en 4some Technisch Beheer B.V. het hoofdkantoor van de NS in Utrecht. Het project betreft een renovatie van 23.000 vierkante meter, waarbij het project in verschillende fases is opgedeeld. Per fase van 3 weken wordt er 1900 vierkante meter gerenoveerd. De renovatie vindt plaats terwijl de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. Zie video hieronder!

Interesse?
Sollicitaties graag via het sollicitatie formulier. Heb je nog vragen over COARE en/of de vacature? Neem dan contact op met Suzanne de Vries via suzanne@coare.nl of 06-82051776.